Wyjątkowa aukcja dla podopiecznych Fundacji - zakończona / Fundacja Radia ZET

każda złotówka.

Wyjątkowa aukcja dla podopiecznych Fundacji - zakończona

Czerwiec 2017

5 900 zł wylicytowała Pani Dorota z Warszawy za koszulkę z podpisem Roberta Lewandowskiego, w aukcji charytatywnej na rzecz podopiecznych Fundacji Radia ZET.

Siła Radia ZET, piłkarskie emocje i pomoc potrzebującym. Te trzy elementy połączyła niezwykła aukcja charytatywna. Historie podopiecznych Fundacji Radia ZET, prezentowane na antenie, tak poruszyły jednego ze słuchaczy, że postanowił przekazać koszulkę z autografem Roberta Lewandowskiego na pomoc chorym dzieciom.

Ofiarowując ten wyjątkowy przedmiot, darczyńca, pan Marek, powiedział, że wie, z jakim trudnościami mierzą się rodzice ciężko chorych dzieci. Codzienna rehabilitacja i skomplikowane leczenie wymagają ogromnej pracy, cierpliwości i niemałych funduszy. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że łatwiej jest pomagać niż prosić i przyjmować pomoc.

A dzięki wsparciu innych ludzi, takich jak słuchacze - Fundacja Radia ZET może naprawdę pomagać.

Jestem przekonana, że koszulka przyniesie nowemu właścicielowi dużo pozytywnych emocji, nie tylko sportowych. Wygrana aukcja charytatywna to także radość z pomagania słabszym i potrzebującym, których los nie obdarzył pełnią szczęścia. Bardzo liczę, że słuchacze Radia ZET od lat wspierający działania Fundacji i tym razem okażą swoje wielkie serca. Gorąco zapraszam do udziału w licytacji" - mówi Dyrektor Fundacji Radia ZET Aneta Lejman.

Koszulkę można było licytować do 8 czerwca 2017 r., link do aukcji: http://charytatywni.allegro.pl/koszulka-z-autografem-roberta-lewandowskiego-i4676273

Dziękujemy za wsparcie Fundacji.