Świąteczny kiermasz charytatywny

07.12.2017 17:15

6 grudnia w holu głównym przy ul. Żurawiej w Warszawie odbył się III Świąteczny Kiermasz Charytatywny Eurozetu pod patronatem Fundacji Radia ZET. Dzięki zaangażowaniu wszystkich pracowników udało się zebrać rekordową kwotę: 6 069,08 zł!

Świąteczny kiermasz charytatywny

Kiermasz stał się już coroczną, piękną tradycją Grupy Eurozet. Akcja zapoczątkowana przez pracowników, wyrosła z potrzeby serca i wspaniale realizuje hasło: „chcesz zmieniać świat, zacznij od siebie”. Fundacja Radia ZET z wielką ochotą wspiera tę akcję, dołączając się do budowania świątecznego klimatu oraz atmosfery zaufania i życzliwości dla innych.

W organizację kiermaszu zaangażowani są wszyscy pracownicy Grupy Eurozet. Pomóc można na dwa sposoby. Najlepiej przynosząc na kiermasz domowe specjały: przetwory, miody, nalewki, ciasta, pierniki a także wszystkie inne własnoręcznie wykonane produkty, które kojarzą się ze świętami lub nabywając produkty dostępne na kiermaszu. W poprzednich latach największym powodzeniem cieszyły się dania wytrawne, nalewki, miody oraz przetwory owocowe i warzywne.

Komu pomagamy

W tym roku pomagamy bliskiemu członkowi rodziny naszego kolegi, który uległ ciężkiemu wypadkowi, a dziś lekarze określają jego stan jako "przytomny, wegetatywny". Pierwszy rok rehabilitacji w takich wypadkach jest kluczowy, dlatego wszystkie zebrane środki przeznaczymy właśnie na pomoc w rehabilitacji.

Dzięki takim inicjatywom jak kiermasz, budujemy kapitał społeczny w naszej firmie.
Dziękujemy!

Więcej Aktualności